- Annons -

Noel Wahlqvist stannar i Västervik

Idag står det klart att Noel Wahlqvist blir Västervik troget även säsongen 2022. Det meddelar klubben på sin facebooksida. Noel som är 17 år gammal gjorde debut i Bahausligan säsongen 2020.

- Annons -

Sportchef Morgan Andersson kommenterar förlängningen i ett pressmeddelande

– Att fortsätta samarbetet med Noel har varit högt upp på agendan då han är en av Sveriges mest lovande juniorer. Hela teamet jobbar på ett professionellt sätt för att Noel ska ta steg i positiv riktning. Han kommer vara en viktig del i vårt lagbygge då vi behöver förare med lågt snitt på reserven i vissa uppställningar. Extra kul är det att han kommer från de egna leden, skriver Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Noel Wahlqvist kommenterar även han beslutet att stanna. Ett beslut som enligt honom inte var svårt att fatta.

– Det känns mycket bra att ha skrivit på för Västervik Speedway ännu en säsong. Jag trivs väldigt bra i föreningen och valet att förlänga var mycket enkelt och givetvis vill jag köra på hemmabanan i Västervik. Till 2022 ska jag jobba ännu hårdare med träning både på och utanför banan för att vara väl förberedd inför säsongen. Där siktar jag på att ta ytterligare steg i min utveckling för att kunna bidra mer till laget. Jag hoppas vi kommer få ihop ett bra gäng som kan utmana om guldet nästa år, skriver Noel Wahlqvist i ett pressmeddelande.

- Annons -

Västervik 2022
Anton Karlsson 0.500
Noel Wahlqvist 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna