- Annons -

Davidsson efter tuffa förlusten: ”Kommer bli mer av ett pussel”

Piraterna kom inte alls upp i nivå i Målilla. Laget förlorade med klara 55–35 på en bana som man förra året vann på.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Jämfört med förra året är sceneriet precis omvänt. Då var vi den där halvcykeln in i första sväng och kunde styra heaten. Men ikväll är vi den där halvcykeln efter istället, säger Piraternas lagledare Daniel Davidsson till MVT.

Våra året startade Piraterna säsongen på ett starkt sätt. Under tisdagen såg det inte alls ut på samma sätt. Daniel Davidsson förklarar att det är vissa skillnader från förra året.

– Vi har haft den där känslan att det inte går riktigt som det gjort de tidigare vårarna då allting bara flutit på. Det här kommer nog bli lite mer av ett pussel. Det gäller att ha lite fingertoppskänsla från mig och Anders (Bylin assisterande lagledare) att plocka de förare som känns heta. Nu valde vi det här laget för att det gick bra förra året men med facit i hand var det fel. Men det är alltid lätt att vara efterklok. 

- Annons -

Det var flera förare som inte kom upp i nivå under tisdagen. Det finns stor förbättringspotential.

– Vaclav Milik är en som behöver prestera bättre, Fajfer har ett par klasser till. Przemyslaw Pawlicki krigade idag men fick inte med sig så mycket. Men jag tycker att Piotr Pawlicki och Maciej Janowski får godkänt. Sedan heaten efter paus hade kunnat vara vilka GP-heat som helst. Men totalt är det hela laget som behöver bli bättre. 

Piraterna möter Smederna hemma nästa tisdag.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna