- Annons -

Henderson gjorde sitt livs match – så ser han på Vargarnas framtid: ”Kommer bli livsfarliga”

Vargarna överraskade nog på många när de var nära att besegra Västervik hemma i Norrköping. Daniel Henderson stod för en riktig kanontävling.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vargarna är tillbaka i Bauhausligan, och som de körde redan i den första matchen. De var mycket nära att få med sig poäng redan i första matchen.

– Vi börjar lite knackigt, men växer in i det ju längre matchen går. Vi låg väl under med sex poäng som mest, sen vänder vi och tar ledningen med fyra. Det var vår första tävling och vi visar verkligen att vi blir att räkna med. Det var många som trodde att vi skulle åka på storstryk idag. Vi kommer röra om lite i grytan och jag tror att många lag kommer få större respekt när de kommer till Kråkvilan i sommar, säger Daniel Henderson till Speedwayfans.se.

Efter att ha blivit en publikfavorit för klubben i Allsvenskan var det äntligen dags för Henderson att göra sin första match för Vargarna i Elitserien. Det blev nio poäng på fem heat för honom.

– Det var jättekul, jag har verkligen sett fram emot det. Jag har velat möta de större förarna i Norrköping, jag vet att jag ha gjort det väldigt bra i Allsvenskan. Det var kul att få en värdemätare idag, och vilken tävling jag gör.

– Det var nog den bästa tävlingen jag gjort i Bauhausligan, fortsätter han.

- Annons -

Hur långt kan ni nå tror du?

– Vi förlorar på en last heat decider mot topptippade Västervik, det är sjukt jäkla bra. Om 3-4 matcher när vi har åkt in oss ännu mer på banan kommer vi bli livsfarliga. Vi är ett gött gäng och det är superkul att Mikael Wirebrand kom in i laget. Hur långt vi kan gå är svårt att svara på.

Hur mycket betyder det för dig att plocka så många poäng?

– Det är klart att det betyder mycket, det är en boost för självförtroendet att få plocka mycket poäng i Bauhausligan, avslutar Daniel Henderson.

Davidsson efter tuffa förlusten: ”Kommer bli mer av ett pussel”
- Annons -


Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna