- Annons -

Vaculik efter tredje raka: ”Det är mitt meddelande till unga”

Martin Vaculik tog tredje raka segern i Prag, ett imponerande facit. Efter det gav han ett härligt budskap till alla som drömmer om någonting.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Prag har en speciell plats i Martin Vaculiks hjärta i och med att han kommer från Slovakien. Nu har den även en speciell plats i slovakens prisskåp. Han har nämligen vunnit tre raka tävlingar i staden.

– Det känns fantastiskt, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är riktigt glad, det är som en dröm för mig. Att vinna tre gånger i rad här är fantastiskt, säger en överlycklig Martin Vaculik i Eurosports sändning.

Innan det är dags att fira bjuder Vaculik på lite inspiration till ungdomarna.

- Annons -

– Drömmar blir sanna, jag vill säga till alla som har en dröm att man inte ska vara rädd att drömma. Det är bara att jaga den, drömmar kan bli verklighet. Precis som det blev för mig, jag minns när jag var liten och var här och frågade om Greg Hancocks kunde ta en bild med mig 2003. Och idag står jag här, mitt meddelande till de unga är att man ska tro på sina drömmar och jaga dem. Då är allting möjligt, avslutar Martin Vaculik.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna