- Annons -

Fredrik Lindgren visade att han är tillbaka: ”En väldigt tuff tid”

Efter två tuffa tävlingar i GP-serien och sviktande form i Ekstraliga så var Fredrik Lindgren tillbaka med besked under lördagen. Han stod för en bra tävling i Prag.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Fredrik Lindgten slutade på en andraplats efter Martin Vaculik i lördagens GP. Det ger en skön känsla efter en lite tyngre period.

– Det känns väldigt bra, jag har gått igenom en väldigt tuff tid med min racing. De två senaste GP-tävlingarna har varit absolut fruktansvärda, jag har varit väldigt nere. Vi gjorde lite tester förra helgen, sen fick jag lite hopp när jag blev svensk mästare i tisdags. Det var skönt att komma hit och hamna på pallen, säger Fredrik Lindgren i Eurosports sändning.

Det blev inget tidskval i Prag, vädret satte käppar i hjulet för det. Därmed lottades kvällens startnummer inför tävlingen. Även om Lindgre hade lite oflyt i lottningen så löste han biffen till slut och tog sig hela vägen till ett silver.

- Annons -

– Jag hade ett tufft startnummer, det gjorde det väldigt svårt i början. Jag hade många ytterbanor, det var inte idealiskt. Jag redde ut det senare.

Inför tävlingen pratade Fredrik om att han skulle hitta på något skojigt i lördagens tävling. Han lyckades med det och kom därmed tillbaka från sin formsvacka.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna