- Annons -

Publikfavoriten återvänder till klubben

Under fredagen meddelar Rospiggarna att Grzegorz Zengota återvänder till klubben efter att Wiktor Przyjemski skadat sig.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Gzregorz Zengota gjorde en riktigt bra säsong i Eskilstuna Smederna förra året. Efter att ha höjt sitt snitt lite för mycket så bytte han klubb till Rospiggarna. Där blev det två matcher innan han bröt nyckelbenet. På de matcherna snittade han 1.500 poäng per heat.

Rospiggarna har gjort en imponerande säsong där man nu har tagit sig hela vägen till semifinal. Där väntar Västervik som motståndare, inför semifinalerna tvingas man till en förändring.

Wiktor Przyjemski är skadad och kommer inte köra någonting mer i år. I hans frånvaro kommer Grzegorz Zengota tillbaka in i truppen på 28-dagarsregeln. Zengota som har blivit lite av en publikfavorit i Sverige är nu tillbaka i klubben.

- Annons -

Han kommer in med ett snitt på 1.571 poäng per heat.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna