- Annons -

Piraternas bästa förare klar för en fortsättning: ”Kan han bara vara i närheten så…”

Som vi kunde avslöja förra veckan så är Przemyslaw Pawlicki klar för Piraterna. Nu är han dessutom presenterad av klubben.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Przemyslaw Pawlicki återvände till klubben inför årets säsong. Det blev en otroligt bra säsong för honom i Motalalagets färger.

Nu är han klar för en fortsättning.

– Känns fantastiskt skönt att äntligen kunna få Przemeks signatur på kontraktet. Han var högst upp på önskelistan tidigt, ja egentligen redan innan säsongen i år var klar. Han körde till sig ett mycket högre snitt och blev vår klara snittraket med en höjning på nästan 0,6 vilket är oerhört imponerande med tanke på att säsongen inleddes på 1,521. Inför 2024 så är våra förhoppningar stora på storebror Pawlicki såklart. Och kan Przemek bara vara i närheten av årets form, så kommer vi få uppleva många sköna heatvinster från hans sida, säger assisterande lagledare Anders Bylin till klubbens hemsida.

- Annons -

Piraterna 2024
Przemyslaw Pawlicki, 2.079
Piotr Pawlicki, 2.028
Oskar Fajfer, 1.778
Vaclav Milik, 1.415
Ludvig Selvin, 0.500
Jonathan Ejnermark, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna