- Annons -

Lejonens lagbygge tar form – regerande mästaren stannar

Under torsdagen står det klart att Mateusz Cierniak är klar för en fortsättning i Lejonen till den kommande säsongen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Lejonen har inte legat på latsidan under veckan. Man har presenterat förare varje dag så här långt. Senast att presenteras är den regerande juniorvärldsmästaren Mateusz Cierniak.

– För oss var det självklart att bygga vidare på relationen med Mateusz och precis som flera förare som vi tidigare presenterat ligger han i en snittkategori som gör att vi kan bygga ett mycket jämnt lag med flera varianter där förare kan ersätta varandra vid skador eller förhinder. Trots den stora snittökningen förra året ser vi fortsatt en stor utvecklingspotential i Mateusz som trots ung ålder redan är en fullfjädrad chaufför som behärskar alla typer av banor och underlag och det är bara en tidsfråga innan han etablerar sig på allra högsta nivå i världen, skriver Mikael Holmstrand i ett pressmeddelande.

Lejonen 2024
Dominik Kubera, 2.000
Mateusz Cierniak, 1.667
Jaimon Lidsey, 1.517 (NY)
Kacper Woryna, 1.500 (NY)
Mathias Thörnblom, 1.356
Oliver Berntzon, 1.275
Casper Henriksson, 1.186

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna