- Annons -

Ordningen återställd – Zmarzlik leder VM: ”Älskar det här jobbet”

Bartosz Zmarzlik har ännu inte vunnit någon GP-tävling under 2024, trots det så leder han nu VM igen, ordningen är återställd.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Bartosz Zmarzlik inledde med att sluta på en fjärdeplats i Kroatiens Grand Prix, därefter var han tillbaka på pallen genom en andraplats i Warszawa. När det var dags för GP i Landshut tog han en ny andraplats, det gjorde att han nu gick upp i totalledning på nytt.

– Det känns bra att vara på pallen igen, det är det viktigaste för mig. Jag tror att det var en underhållande tävling för fansen och alla inblandade, sa Bartosz Zmarzlik på presskonferensen efter tävlingen.

Foto: Erik Kruse

Det är inte varje dag som den fyrfaldige världsmästaren kör i Landshut.

- Annons -

– Jag har inte varit här på fem år, varje gång jag kommer till en ny bana eller en bana som jag normalt sett inte kör på så är jag alltid förväntansfull. Det är inspirerande för mig att hitta rätt setup, jag älskar det här jobbet.

– Jag är glad över min andraplats och jag är stolt över mitt team som jobbade hårt för mig. Grattis till alla killar i finalen, avslutar Bartosz Zmarzlik.

Totalställning efter tre ronder
1) Bartosz Zmarzlik, 50 poäng
2) Jack Holder, 48 poäng
3) Jason Doyle, 47 poäng
4) Robert Lambert, 41 poäng
5) Mikkel Michelsen, 36 poäng
6) Dan Bewley, 28 poäng
7) Martin Vaculik, 27 poäng
8) Fredrik Lindgren, 26 poäng
9) Dominik Kubera, 25 poäng
10) Leon Madsen, 25 poäng
11) Kai Huckenbeck, 25 poäng
12) Szymon Wozniak, 24 poäng
13) Tai Woffinden, 16 poäng
14) Andzejs Lebedevs, 13 poäng
15) Jan Kvech, 10 poäng
16)Mateusz Cierniak, 3 poäng

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna