- Annons -

Fredrik Lindgren är inte alls där – skulle en återkomst till Sverige kunna hjälpa?

Fredrik Lindgren är inte alls där, det är tråkigt men inte mindre sant för det. Två missade semifinaler i rad, då vinner man inte VM. Kanske skulle han må bra av att köra i Sverige?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

2024 var året då Fredrik Lindgren på allvar skulle utmana om VM-titeln. Han gjorde det bra förra året och skulle nu bygga vidare på det. Efter en bra start, eller ja bra var väl att ta i. Rent poängmässigt så var det inte kanon, han vann inte ett heat. Men han slutade i alla fall trea, fick med sig viktiga mästerskapspoäng.

I Warszawa var han inte helt på hugget, ett stopp gjorde att han inte gick vidare. Men tur är något man förtjänar, så att bara skylla på det håller inte. Det har han inte gjort heller, vad jag hört.

I Tysklands GP var Fredrik tyvärr helt under isen, han saknade fart och fick inte alls till det. I Polen är resultaten som en åktur i Balder på Liseberg. Det går upp och det går ner.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

Jag tror att jakten på VM-titeln har gått lite för långt. Jag tror inte att det är bra när man endast har en sak i huvudet. Många andra förare mår bra av att komma till Sverige, ta det lite lugnt och njuta av racingen. Naturligtvis är Fredrik själv ansvarig för sina val i karriären och han känner sig själv bäst. Men jag tror inte det hade varit fel att köra lite mer, testa lite grejer, och njuta av racingen.

Det hade varit bra för Lindgren och det hade varit bra för svensk speedway. Sen ska ju intresset komma från honom själv, naturligtvis. Men med tanke på att de flesta andra förare kör i minst två ligor så ser jag inte varför det inte skulle hjälpa.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna