- Annons -

Tungates kritik mot Masarna: ”Mina pengar”

Rohan Tungate har vid flera tillfällen skickat passningar till Masarna där han undrar när han ska få betalt. Nu har det hänt igen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Masarna Speedway AB gick i konkurs tidigare i år, man hade då skulder till flera förare. Störst var skulden till Przemyslaw Pawlicki. Honom var man skyldig 181 800 kronor. Näst störst var skulden till Rohan Tungate, honom var man skyldig 175 000 kronor.

Masarna drivs idag som en förening, men Rohan Tungate har inte gett upp när det gäller att få sina pengar.

Vid ett förarsläpp för några veckor sedan frågade klubben vad man tror att det är för nyheter som presenteras. ”Är det att ni betalar de förarna ni är skyldiga pengar?” Undrade Tungate då.

Under torsdagen var han igång igen, när Masarna la ut ett liknande inlägg med en fråga om vad man tror att de presenterar svarade han: ”Mina pengar”

Lejonens lagbygge tar form – regerande mästaren stannar
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna