- Annons -

Hatten av Linus – ett fantastiskt initiativ för sportens framtid

Linus Sundström lanserar en speedwayakademi, helt fantastiskt. Det har potential att bli hur bra som helst.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Linus Sundström har under många år underhållit oss på banorna. Att se att han efter karriären engagerar sig för våra ungdomar är oerhört fint och roligt att se. Det är precis vad sporten behöver, före detta förare som engagerar sig och ger tillbaka till sporten.

Det är naturligtivs glädjande att se att han fått med sig flera starka profiler i den här satsningen. Det krävs många engagerade för att svensk speedway ska ta sig tillbaka och på allvar utmana om titlar. För att göra det så krävs det att man satsar i ung ålder och tidigt informerar förarna vad som krävs för att nå den högsta nivån. Det krävs mer än att äga en speedwaycykel för att få köra i Bauhausligan.

Att Linus Sundström, Svemo och ESS gör någonting tillsammans tror jag är ovärderligt. Om alla jobbar mot samma mål kan vi få ordning på det här. Linus är en härlig och inspirerande person, med bra backning från förbundet och ESS kan det bli hur bra som helst.

- Annons -

En annan positiv sak är att man lägger till tävlingar under träningshelgerna. Det kommer sannolikt göra att förarna blir betydligt mer motiverade till att träna. Dessutom är det viktigt att man kör många tävlingar när man är ung.

Hatten av Linus Sundström, det här har du gjort hur bra som helst.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna