- Annons -

Det enda rimliga beslutet – men jag kommer ändå sakna den här tävlingen

Teterow försvinner till det kommande året från GP-kalendern. Det är det enda rimliga beslutet, men jag kommer faktiskt att sakna den.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Teterows bana har de två senaste åren varit väldigt hoppig och spårig. Det har sannolikt gjort att det under 2024 inte kommer arrangeras någon GP-tävling där. Det kanske inte är speciellt förvånande, det handlar om underhållning och förarnas säkerhet.

Men det är någonting visst med Teterow, de gången jag har varit där har jag inte bjudits på fantastisk underhållning. Det finns dock någonting unikt där, det är en riktigt bra stämning. Många foodtrucks, bra fika och bra ölställen (för de som inte är där och arbetar, hehe). Det brukar vara välbesökt och det är en arena som inte riktigt finns någon annanstans. Banan ligger som i en grop med härlig och fin natur runt omkring.

Teterow kommer att ersättas av Landshut till den kommande säsongen. Det är nog det enda rimliga beslutet. Även om det finns delar som jag kommer sakna med Teterow.

Hatten av Linus – ett fantastiskt initiativ för sportens framtid
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna