- Annons -

Skadades allvarligt under sensommaren – nu är han tillbaka på gymmet

Patrick Hansen råkade under slutet av augusti ut för en allvarlig olycka, det var ett tag oklart om han skulle kunna gå igen. Nu är han tillbaka på gymmet.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det var en riktigt otäck smäll som Patrick Hansen var med om när han körde för sitt polska lag Row Rybnik. De första rapporterna som kom var mycket oroväckande. En stund senare kom det rapporter om att han kunde röra på benen.

Vägen tillbaka från olyckan är lång, under de senaste veckorna har han publicerat videos och bilder på sina sociala medier där han är uppe och går.

Den senaste bilden är tagen från gymmet.

- Annons -

– Jag lyckades äntligen komma tillbaka till gymmet! Jag jobbar på att få tillbaka styrkan i benen. Det är fantastiskt att känna att allt blir bättre. Det har gått tre månader sedan min olycka och jag är väldigt exalterad över de framsteg jag har gjort hittills, skrev Patrick Hansen på sina sociala medier.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna