- Annons -

Här har vi en positiv injektion – välkommen tillbaka

Under lördagen var Max Fricke tillbaka i GP-serien, och han tog för sig och gjorde det bra. Det var kul att se honom tillbaka. Han tog vara på chansen och blev en positiv injektion i Prag.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jason Doyle är som ni vet skadad och missar resten av säsongen. Det öppnade dörren för landsmannen Max Fricke som förra året åkte ur GP-serien. Han ersätter från och med igår Jason Doyle i de återstående GP-tävlingarna.

Och som han gjorde det, han kom ut och såg riktigt laddad ut. På de första fyra heaten hade han plockat 11 poäng, endast tappat en pinne med andra ord. Det är riktigt starkt och det var kul att se.

Det är den typen av förare jag vill se i GP-serien, någon som är riktigt hungrig och vill ta vara på chansen som bjuds. Inte någon som är där i brist på annat.

- Annons -

Fricke har sett bra ut under i stort sett hela säsongen. Det ska bli intressant att följa honom de sju deltävlingar som återstår.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna