- Annons -

Kom igen nu Linkan – det är inte kört, det har du bevisat

Fredrik Lindgren snackade inför lördagens GP-tävling om att det var kört med VM-titeln. Men vafan, upp med hakan nu, efter en fantastisk GP-tävling i Prag finns alla möjligheter.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Fredrik Lindgrens två mardrömstävlingar i Warszawa och Landshut är vad de är, det är inget att göra något åt. Efter det konstaterade Fredrik Lindgren både till VT och Speedwayfans.se att GP-titeln är körd. Jag är inte så säker på det, förutsatt att Lindgren dunkar på som han gjorde under lördagen så finns alla möjligheter.

Zmarzlik är förvisso där och tar extremt viktiga poäng. Såpass viktiga att han nu leder med 12 poäng öve Jack Holder i jakten på VM-guldet. Men han har faktiskt inte vunnit en tävling i år än och igår fick han dessutom stryk av han som man trodde skulle utmana om VM-titeln. Just det, Fredrik Lindgren. Han går alltså att slå den där blåa rackaren, går det en gång måste det gå fler gånger. Med det ”mindsetet” tävling för tävling, heat för heat finns det en chans.

Det är faktiskt bara tio poäng upp till Holder nu som ligger tvåa, trots att Fredrik var helt under isen i två tävlingar.

- Annons -

Lindgren extremt vackra omkörning på Zmarzlik i finalen visar att han fortfarande är hungrig, att han fortfarande kan och inte minst att det inte är kört. Det kommer såklart bli oerhört tufft, men kört är det inte. Och det är med den känslan som vi och Fredrik Lindgren ska ladda inför Målilla.

Även om den fått sig en ordentligt törn så lever VM-drömmen. Det bevisade Fredrik med sin körning i Prag.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna