- Annons -

Här är mina tio favoritvärvningar inför 2022

Silly Season kommer att pågå i cirka två månader till. Då flera lag har kommit långt i sina lagbyggen känner jag att det skulle vara kul att gå igenom mina favoritvärvningar så här långt. I listan nedan finner ni mina tio favoriter.

 1. Maksym Drabik, Lejonen – Zmarzlik får ursäkta, enligt mig är Maksym Drabik årets värvning. Har man varit på en match i Gislaved förstår man varför. Roligt för svensk speedway att han är tillbaka
 2. Bartosz Zmarzlik, Lejonen- En otrolig förare givetvis och en stor värvning till ett stjärnspäckat Lejonen 2022.
 3. David Bellego, Indianerna – En riktigt viktig värvning för Kumla Indianerna. Kanske blir han den pusselbit som Indianerna saknade 2021?
 4. Szymon Woźniak, Rospiggarna- En klassvärvning enligt mig. Man får in en stark förare som inte på något vis är en diva. Han kommer nog att passa utmärkt i Hallstavik där man har byggt ett jämnt och bra lag.
 5. Alexander Woentin, Dackarna – Viktigt för Dackarna att stärka upp svensksidan bakom Thorssell. Det har man verkligen gjort, man har värvat både Ludde Lindgren och Alexander Woentin. Woentin håller jag som en mer statusfylld värvning då han dessutom har lokal anknytning.
 6. Joel Andersson, Smederna- Likt Dackarna så behöver Smederna ytterligare en svensk som producerar poäng bakom Pontus Aspgren. Nu har man både Johannes Stark som blir bättre och bättre och Joel Andersson. Bra för Joel tror jag att få ett miljöombyte.
 7. Peter Ljung, Västervik- Kan bli ruggigt viktig för sitt lag om han kommer igång på det sättet vi vet att han kan. Har haft några tuffa säsonger men det skulle mycket väl kunna vända när han är tillbaka i Västervik.
 8. Daniel Bewley, Smederna – Här har man gjort ett kap tror jag. En otroligt lovande förare som man får in till det fördelaktiga snittet 1,398. Wow.
 9. Piotr Pawlicki, Vetlanda – En bra värvning till klubbens ”nybygge”, snabb förare när det stämmer som är sevärd. Dessutom en profil, Vetlanda behöver sådana nu när många profiler har lämnat klubben efter säsongen 2021.
 10. Andzejs Lebedevs, Rospiggarna – Att Lebedevs återvänder till Rospiggarna tror jag att många Rospiggsfan är oerhört glada för. Han bidrar likt Wozniak till det jämna och starka lag man har byggt i Hallstavik till säsongen 2022.

  Adam Holman
  Foto: Roffe Lundstedt

  Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36
- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna