- Annons -

Philip Hellström Bängs om sina lagkamrater: ”Kör de bara för pengar”

Under tisdagskvällen jagar Smederna en slutspelsplats när de möter Västervik på bortaplan. Philip Hellström Bängs kritiserar sina lagkarmaters inställning innan matchen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Smederna har satt sig själva i ett tufft läge inför avslutningen av årets säsong. Med tre matcher kvar ligger på sist i tabellen. Det innebär att de för närvarande ligger under slutspelstrecket.

Philip Hellström Bängs är inte nöjd med lagkamraternas inställning under flera matcher.

– Vissa förare har väl inte visat det där lilla extra, de kör bara för skojs skull känns det som. Som man sett på Eskilstuna de senaste åren när Smederna vunnit gulden har alla brunnit för det. Nu är det inte så … lagsammanhållning finns det ju men inte det där lilla extra. Nu lär vi behöva visa att vi vill, då är vi ett starkt lag, säger Philip Hellström Bängs till Eskilstuna Kuriren.

- Annons -

Han utvecklar sedan sitt resonemang.

– När man vet att de kan åka till Polen och ta massa poäng och sen kommer de hit och tar mellan fyra och sex. Då tänker man “kör de bara för att få pengar”. I Sverige vet jag att många klubbar betalar en fast summa i ersättning, inte per poäng.  Då är det typ “åka hit, få pengar och åka hem”.

Det väntar ett stort drama i Bauhausligan inför avslutningen av grundserien. Fem lag är indragna i kampen om att klara den sista slutspelsplatsen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna