- Annons -

Monster Joe upprörd – förare använder deras logga utan tillåtelse: ”Förfalskad hjälm”

Monster Energy är en storsponsor till GP-serien och flera stora förare. En av förarna som de inte har samarbete med är Szymon Ludwiczak. Det får Monster Joe, eller Joe Parson som han heter att bli upprörd.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Joe Parson är ett bekant ansikte för de allra flesta. Han ses ofta i samband med GP-tävlingar. På sin Instagram skriver han nu ut sin frustration över att en förare använder deras logga på hjälmen utan tillåtelse. Någonting som Speedwynews.pl var först att rapportera om.

”Jag har kontaktat klubben och bett att de säger till grabben att han ska ta bort loggan från sin hjälm. Då gör han det här, han målar över en liten del av loggan. Szymon Ludwiczak representerar inte Monster Energy. Han har en förfalskad hjälm, så oproffsigt”, skriver Joe Parson på Instagram.

Szymon Ludwiczak kör för Czestochowa i Polen.

Ungdomarna gjorde upp om mästartiteln
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna