- Annons -

Fredrik Lindgren inför avgörandet: ”Står skrivet i stjärnorna”

Fredrik Lindgren har chans på sitt första VM-guld i karriären. Hur stor hans chanser är inför lördagen vill han dock inte spekulera i.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Under tisdagen blev det ett SM-silver för Fredrik Lindgren och Västervik. Under lördagen har han chans på VM-guld, det är viktigt att han släpper förlusten i tisdags fort.

– Jag måste släppa det här, jag har en viktig tävling framför mig på lördag. Det är det jag siktar in mig på, sa Fredrik Lindgren efter att Västervik tagit ett silver i Bauhausligan.

När Bartosz Zmarzlik blev diskad efter att ha kört med fel ställ på sig på tidskvalet i Vojens öppnade sig en möjlighet för Lindgren. Efter att ha slutat tvåa i Vojens skiljer det nu endast sex poäng mellan Zmarzlik och Lindgren. Vad han har för chanser att vinna är svårt att svara på.

– Jag vet inte hur stora chanserna är, Bartosz har ju sex poängs försprång. Jag ska bara gå ut och ge allt jag har. Jag försöker ha en så bra vecka som möjligt med träning och vila. Jag förbereder mig så bra jag kan. Jag går för vinst på lördag, hur det går står skrivet i stjärnorna.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

Även om det inte är klart om det blir guld eller inte så kan vi vara mer eller mindre säkra på att det åtminstone blir Svenskens bästa placering så här långt i GP-serien. Efter att ha tagit två brons tidigare ser det nu ut att bli ett silver som sämst. Hur han ser på säsongen i GP-serien får vi dock avvakta och se. Något svar har vi inte att ge just nu.

– Jag summerar efter lördag, avslutar Fredrik Lindgren med ett leende.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna