- Annons -

Daniel Davidsson inför Västervik hemma: ”Dags att vinna igen”

Under tisdagskvällen kommer Västervik på besök til Motala. Hemmalaget ser fram emot chansen att studsa tillbaka.

- Annons -

Det började ju så bra för Piraterna, först kom derbysegern borta mot Indianerna, sedan kom hemmasegern mot Lejonen och en match som kunde ha blivit seger borta mot Smederna. Därefter har Daniel Davidsson fått se sitt lag falla samman.

Hemma mot Dackarna dök inte storstjärnan Piotr Pawlicki upp, då blev det förlust med 53–37. Dessutom skadade sig Oskar Fajfer. I Västervik blev det veckan efter stora siffror, hemmalaget vann med 60–30.

Piotr Pawlicki har varit saknad i Piraterna. Foto: Erik Kruse

Men skam den som ger sig och det fina är ju att det alltid kommer chanser att revanschera sig. Under tisdagen kommer Västervik som sagt på besök till Motala.

– Det är dags att vinna efter tre torsk. Vi måste se det som att de förlusterna är historia nu när vi möter seriens bästa lag. Det är viktigt för alla i klubben att vi får känslan som vinster ger, framförallt på hemmaplan, säger Daniel Davidsson till MVT.

- Annons -

Positivt för Motalalaget är att man nu får tillbaka både Piotr Pawlicki och Oskar Fajfer.

– Vi är bra hemma men det räcker inte med att säga det utan man måste visa det också. Några förare måste höja sig för det har varit ett litet formtapp de sista veckorna.

I motståndarlaget ser Fredrik Lindgren ut att vara tillbaka. I vart fall så var han med i de preliminära laguppställningarna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna