- Annons -

Jason Doyle om Indianerna: ”Vi har goda chanser att..”

Jason Doyle ligger på en tredjeplats i GP-serien, i Sverige är han snittetta. Att köra i Sverige är någonting han njuter av.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Förra året kom han in som skadeersättare i Indianerna lagom till slutspelet. I år valde han att skriva på för klubben redan från början. Det är inte ett beslut som han ångrar.

– Jag njuter av att köra för Indianerna, det är en bra klubb som har ett bra lag. Jag tror att vi har goda chanser att vinna ligan i år. Det vore kul att göra det eftersom att de inte har vunnit på många år, säger Jason Doyle.

Jason Doyle njuter av racingen i Kumla.

Det är inte bara en fördel för Indianerna att han har varit så snabb i säsongsinledningen. Bra resultat i ligorna hjälper honom även i GP-serien.

- Annons -

– Det hjälper mig i GP-serien att vara snabb i Sverige. Det är bra banor där, jag hoppas att jag kan fortsätta så.

Inför årets säsong ändrades reglerna i Polen. Det gör att förare som kör i Ekstraliga nu får köra i två ligor utöver Polen. Det passar Australiensaren som handen i handsken.

– Det blir mycket tid på vägarna men jag njuter av att köra i Sverige och England. Jag gillar att vara upptagen. Jag har ett mycket tuffare schema i år. Jag känner att jag behöver en utmaning hela tiden, så det passar mig väl att köra mycket, avslutar Jason Doyle.

Under tisdagskvällen tar sig Indianerna an Rospiggarna på hemmabanan. Det är ett returmöte från förra veckan. När tejpen går upp har Indianerna 18 poängs fördel i bonuskampen.

- Annons -

Här är tisdagen laguppställningar

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna