- Annons -

Med i Uppställningen – Men Fredrik Lindgren kör inte ikväll

Fredrik Lindgren är med i tisdagens uppställning mot Piraterna. Trots det kommer han inte köra.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Jag höjde lite på ögonbrynen när jag såg att Fredrik Lindgren var tillbaka i Västerviks uppställning. Han har flera gånger sagt att han har ett tufft schema nu och att han då inte hinner köra i Sverige.

Men konstigare saker har hänt än att speedwayförares kalendrar ändras. Nu är det i vart fall bekräftat att han inte kör ikväll.

– Vi kommer antingen att köra Riders Replacement för honom eller ta in en ersättare. Vi får se om vi hinner få tag i någon, säger Morgan Andersson till VT.

Morgan Andersson förväntar sig en betydligt tuffare match i Motala än vad det blev i Västervik förra veckan.

- Annons -

– Det är en av de svåraste bortamatcherna, helt klart. Vi måste stå för en toppinsats där alla förare kastar in och bidrar. Det kommer att krävas enormt mycket för att kunna ta alla tre poäng. Piraterna är riktigt bra på sin hemmabana. Förra året hade jag covid och var inte med på den bortamatchen, och tur var väl det för vi fick storstryk (55–35).

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna