- Annons -

Victor Palovaara: ”Vet varför det blev som det blev”

Victor Palovaara hade ett tufft 2023, nu blickar han framåt mot en ny säsong. Och han vet vad som kommer krävas för att det ska gå bättre i år.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter ett riktigt bra 2022 så följde Victor Palovaara inte upp det under den gångna säsongen. Men det finns vissa anledningar till det.

– Den gångna säsongen finns inte så mycket att säga om mer än att jag skadade mig tidigt och drogs med den en stor del av året. Jag vet varför det blev som det blev och har sett till att de inte ska bli samma i framtiden, säger Victor Palovaara.

Foto: Erik Kruse

Hur ser du på den kommande säsongen?

- Annons -

– Jag har stora förhoppningar, har tränat hårt i vinter och gör mycket jobb med cyklarna. De känns som att allt börjar falla på plats.

Handskadan som han ådrog sig påverkade som sagt hela förra säsongen. Men det ska inte störa honom 2024.

– Den är mycket bättre nu så vi kan fokusera på att åka speedway igen vilket är skönt.

Hur ser uppladdningen under våren ut?

- Annons -

– Det är hårt jobb och mycket körning speciellt på våren för att komma in i det. Sen vet jag vad jag kan, så det är bara att ut och njuta av att åka speedway igen till våren, avslutar Victor Palovaara.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna