- Annons -

Kolodziej vill tillbaka: ”Annars hade jag inte kört”

Janusz Kolodziej har gjort två säsonger i GP-serien, till polska landslagets media berättar han att han vill tillbaka till serien.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

De två senaste säsongerna har Janusz Kolodziej snittat 2.427, respektive 2.333 poäng per heat i den polska högstaligan. Ett imponerande facit.

Nu berättar han att han vill återvända till GP-serien.

– Om jag inte ville köra där hade jag inte kört speedway. Alla vill köra med de bästa förarna. Bara för att jag är äldre betyder inte det att jag inte vill köra med de bästa i världen, säger Janusz Kolodziej till Polska landslagets media.

- Annons -

– Jag lyckades vinna ett GP i Prag och det är nog ett bra tecken att allting kan hända. För mig är individuell framgång ett bra sätt att fortsätta tro på mig själv och veta att jag kan nå bra resultat. Men det gäller att få till det vid rätt tillfälle. Jag ska försöka så får vi se vad som kan komma av det, fortsätter han.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna