- Annons -

Vargarna kör Riders igen – därför saknas viktiga förarna

Vargarna möter Lejonen i Gislaved under tisdagen. Då saknas flera av lagets viktiga förare. En tuff match väntar Norrköpingslaget.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vargarna gjorde en otroligt stark match när de mötte Västervik hemma i Norrköping förra tisdagen. Matchen levde hela vägen in i sista heatet.

– Det var nog många som satte i halsen, det var nog bara vi själva som trodde att vi till och med skulle kunna vinna. Självklart är jag inte nöjd med förlust, vi var för nära för det, men jag är jättenöjd med hur förarna hanterade kvällen, säger lagledare Mikael Wirebrand till NT.

Västervik hemma i första omgången och Lejonen borta i andra omgången. Det är ingen lätt start för Norrköpingslaget.

- Annons -

– Redan när vi såg schemat insåg vi att vi hade den tuffaste hemmamatchen i första omgången och den tuffaste bortamatchen i den andra. Det är lika bra att beta av dem. Vi ska åka till Gislaved och göra en så bra insats som vi kan. 

Under tisdagen kommer Vargarna att köra Riders Replacement för Francis Gusts. Niels Kristian Iversen ställs över den här gången.

– Med Gusts är det som det är. Jag vill inte gå in på exakt varför han inte kunnat köra än i media, men det är under kontroll och ska lösa sig till kommande matcher. När avtalet skrevs med Niels-Kristian Iversen var det ett par matcher han inte skulle åka. Han är en av få idag som kör i alla ligorna, Polen, England, Danmark och Sverige, och för att inte bränna ut honom är det så. Och imorgon är ett av de datumen, säger Mikael Wirebrand.

Laguppställningar
Lejonen
1. Jaroslaw Hampel
2. Jaimon Lidsey
3. Bartosz Zmarzlik
4. Mathias Thörnblom
5. Kacper Woryna
6. Oliver Berntzon
7. Casper Henriksson

- Annons -

Vargarna
1. Francis Gusts
2. Adrian Cyfer
3. Chris Harris
4. Marcin Nowak
5. Jakub Miskowiak
6. Ludvig Lindgren
7. Daniel Henderson

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna