- Annons -

Vänder hem till moderklubben: ”En sak som kan hjälpa mig framåt”

Under fredagen presenterade Njudungarna från Vetlanda sitt andra nyförvärv inför kommande säsong. I form av den egna produkten Theo Bergqvist.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

17-årige Theo Bergqvist körde för Njudungarna under 2022 i Division 1 serien efter konkursen. Men till årets säsong när Vetlandalaget valde att ta klivet upp i Allsvenskan så valde Theo att istället representera Gislaved Speedway. Där blev det under året totalt 13 matcher och 42 inkörda poäng. Men nu är det alltså dags för en återkomst i moderklubben.

– Det känns väldigt bra, ser verkligen fram emot att köra inför mycket folk man känner. Det är många pusselbitar som ska falla på rätt plats för att allt ska funka så en återkomst i Vetlanda tror jag är en sak som kan hjälpa mig framåt, säger Theo Bergqvist i ett SMS.

Njudungarna 2024
Filip Hjelmland, 2.462
Emil Breum, 2.238
Peter Ljung, 2.159
Villads Nagel, 2.000 (NY)
Sammy Van Dyck, 1.345
Sam Jensen, 1.118
Avon Van Dyck, 1.055
Theo Bergqvist, 0.755

Indianerna värvar förare från Västervik: ”Tackar för deras förtroende”
- Annons -

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna