- Annons -

Ännu en återvändare klar för Masarna: ”Han har varit med några nu år och har erfarenhet”

Allsvenskans nya lag inför 2024 Masarna har redan presenterat flera återvändare och idag gick de ut med nästa, nämligen Emil Millberg.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

25-årige Emil Millberg körde senast för moderklubben Masarna 2021 när laget var i Bauhaus Ligan, då blev det 12 matcher för honom. I år representerade dalmasen Örnarna i Allsvenskan där det blev totalt 9 körda matcher.

– Känns väldigt skoj att vara tillbaka på hemmaplan, ska bli skoj att köra på Brovallen som är en bana jag saknat att köra på, säger Emil Millberg till Masarna facebook.

Att få in Emil Millberg i laget är något som lagledaren Tommy Jonsson tror kan bli riktigt bra.

- Annons -

– Jag tror mycket på Emil inför 2024. Han har varit med några år nu och har erfarenhet från Bauhaus Ligan samt att han kör en hel del tävlingar runt om i speedwayvärlden. Om det här blir året där allt faller på sin plats för honom så blir han riktigt farlig ute på ovalerna.

Masarna 2024
Adrian Gala, 2.334 (NY)
Philip Hellström Bängs, 2.275 (NY)
Alexander Liljekvist, 0.788 (NY)
Eddie Bock, 0.744 (NY)
Emil Millberg, 0.525 (NY)

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna