- Annons -

Indianerna värvar förare från Västervik: ”Tackar för deras förtroende”

Under fredagen står det klart att Gleb Chugunov är klar för Indianerna till den kommande säsongen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

De två senaste säsongerna har Gleb Chugunov kört för Västervik i den svenska Bauhausligan. Någon fortsättning där blir det inte. Istället är han klar för Indianerna i Bauhausligan.

– Jag är mycket glad över att ha blivit erbjuden en plats i Kumla Indianerna och tackar klubben för deras förtroende. Jag trivs på banan i Kumla och jag gillar också sportchefens koncept inför nästa säsong. Även om säsongen är långt borta börjar jag mina förberedelser nu, så att jag kan närma mig säsongen så redo som möjligt. Jag tror och hoppas att jag kommer att kunna göra mycket gott för laget. Vi ses under säsongen 2024, säger Gleb Chugunov i ett pressmeddelande.

Indianerna 2024
Patryk Dudek, 2.122 (NY)
Szymon Wozniak, 1.561
Krzysztof Buczkowski, 1.695
Gleb Chugunov, 1.646 (NY)
Mathias Pollestad, 1.250 (NY)
Tom Brennan, 1.250 (NY)
Johannes Stark, 0.500
Jonatan Grahn, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna