- Annons -

Tai Woffinden: ”Jag ska tillbaka och slåss om medaljerna”

Tai Woffinden hade en tuff säsong 2022, han kom inte upp i den nivå han kan ha. I en intervju med Fimspeedway.com berättar han om hur han ser den gångna säsongen och vad han behöver göra för att komma tillbaka i toppform.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tai Woffinden slutade årets GP-säsong på en åttondeplats, efter att ha fått ett wildcard står det klart att han kör vidare i serien 2023. Tai är inte nöjd med säsongen.

– Årets säsong var riktgt dålig om jag ska vara ärlig, jag sänkte mitt snitt i Polen för femte året i rad. Jag var dålig i GP-serien också, säger Tai Woffinden till Fimspeedway.com.

Tai ser dock fram emot säsongen 2023.

- Annons -

– Nästa år ska jag se till att komma tillbaka till min högsta nivå. Vi vet vad vi ska göra för att klara det. Jag känner att jag har glöden igen, det har jag inte haft de senaste åren. Mycket på grund av Corona.

Tai Woffinden ska fokusera på att hitta formen igen.

Till säsongen 2023 kommer han även att ha sin bas i Storbritannien igen.

– Det ska bli skönt, ta flyget och åka till jobbet och sedan åka hem igen. Det blir ett bra upplägg.

– Jag kommer köra i Polen, Sverige och GP-serien nästa år, vi gör allting för att jag ska komma tillbaka och slåss om medaljerna, avslutar Tai Woffinden.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna