- Annons -

Svensk duo blir trio i tyska Landshut ”Med Victors engagemang har vi…”

I Polen är lagbygget inför 2024 i full gång. Så också i den tyska klubben Trans MF Landshut Devils. Under gårdagen gick klubben ut med den nionde föraren som kommer representera klubben.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Sedan tidigare står det klart att Kim Nilsson förlänger sitt kontrakt med den tyska klubben som kommande säsong kommer husera i polska 2. Liga. Det eftersom Ekstraliga köpt upp 1. Liga och därav får inga klubbar utanför Polen finnas med där.

Dagen efter att klubben gått ut med förlängningen av Kim Nilsson gick de ut med nästa svensk förare som ansluter i form av Antonio Lindbäck. Nu står det klart att de även får sällskap av Victor Palovaara som ansluter efter en säsong i Ostrow.

– Vi måste räkna med otillgänglighet och skador, allt annat vore slarvigt. Det finns inte många transferfönster och därför gäller det att säkra upp. Med Victors engagemang har vi ökat kvalitén och i framtiden har vi ännu mer utrymme för att bemöta misslyckanden och prestationer, säger teamchefen Klaus Zwerchina till klubbens facebook.

- Annons -

Trans MF Landshut Devils 2024
Kim Nilsson
Antonio Lindbäck (NY)
Victor Palovaara (NY)
Erik Riss
Sandro Wassermann
Marius Hillebrand (U24)
Lukas Baumann (U24)
Erik Bachhuber (Junior)
Mario Häusl (Junior)

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna