- Annons -

Solskenshistoria när landslaget åkte till Spanien: ”Betyder jättemycket”

Juniorlandslaget har nyligen kommit hem från ett träningsläger i Spanien. En resa som blev mycket lyckad.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Det svenska juniorlandslaget hade en lyckad säsong med flera fina prestationer. Under förra veckan var laget iväg på träningsläger i Spanien.

– Det var lite förberedelser inför säsongen, väldigt mycket för teambuildingens skull. Det betyder jättemycket för grabbarna och för mig. Vi har tränat, spelat padel och tittat på en 15-20 speedwaytävlingar som varit igång i bakgrunden. Vi har även diskuterat lite kring samarbetspartners och hur man jobbar med det, säger juniorernas förbundskapten Alexander Edberg.

Att få komma iväg och umgås som lag betyder mycket för gruppen.

– Vi har haft jäkligt roligt tillsammans. Jag tycker att man märker tydligt att en sån här grej betyder väldigt mycket. Man lär känna varandra lite bättre och man får bort lite rivalitet mellan förare. Jag tror att det går att få till en lagkänsla även i ett landslag i speedway.

- Annons -

Juniorerna som var med på resan var Noel Wahlqvist, Ludvig Selvin, Casper Henriksson och Philip Hellström Bängs. Utöver det så var även Anton Karlsson från seniortruppen med.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna