- Annons -

Stjärnan anklagas för misshandel samtidigt som barnen är kidnappade: ”Vansinnigt”

Leon Madsen har det tufft privat, och nu kommer det mer detaljer om vad det är som händer bakom kulisserna.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den danska stjärnan gick i förra veckan ut med att hans personliga problem beror på privata saker och att motorerna inte haft någonting med saken att göra.

Under onsdagen kom ett nytt uttalande där Madsen förklarade att hans döttrar blivit kidnappade av barnens mamma som har flytt till Polen. Madsens ex-flickvän, Magda Bradtke skriver på Instagram att hon vill skydda sig själv och sina barn från en våldsam far.

Familjerätten i Kolding har landat i att Magdas agerande är olagligt.

- Annons -

– Det är helt vansinnigt vad vissa kan ta till för att ta barnen ifrån en. Det är så galet det hon har gjort. Det är helt enkelt för att hon inte vill bo i Danmark efter att vi inte är tillsammans längre. Det är så sjukt. Jag förstår det fortfarande inte. Det gör så ont varje dag. Jag har ont i hjärtat eftersom jag saknar mina två små flickor. Det gör fruktansvärt ont, säger Leon Madsen till Ekstrabladet.

Foto: Erik Kruse

Magda Bradtke uttalar sig via sin advokat på Instagram:

”Eftersom Leon Madsen har valt att vilseleda allmänheten, är vår klient tvungen att kortfattat hänvisa till den viktigaste faktan i ärendet. Tyvärr var Magdalene Bradtke och de minderåriga barnen offer för en våldsam far. Anledningen till att vår klient beslutade att stanna i Polen med barnen var det faktum att Leon Madsen misshandlade familjen. Hans handlingar har anmälts till polisen”

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna