- Annons -

Smederna förändrar i truppen – han skrivs ut

Under fredagen står det klart att Frederik Jakobsen ansluter till Smederna. Dansken har öppnat säsongen på ett starkt sätt och är nu redo att göra matcher i Sverige.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Frederik Jakobsen ansluter till Smederna med ett snitt på 1.875.

– Jag är väldigt glad över att representera Smederna resten av säsongen 2024. Det är en klubb jag alltid har beundrat i Sverige och en bana jag verkligen gillar att köra på. Jag ser fram emot att träffa alla och fortsätta kämpa för bästa möjliga resultat för klubben, säger Frederik Jakobsen till klubbens hemsida.

I och med att de nu fyller på med en förare med snitt över 1.250 så behöver man skriva ut en förare. Valet föll då på Grzegorz Zengota, Som dock fortsatt kommer ha kontrakt med klubben.

- Annons -

– Vi har haft diskussioner med Zengi en längre tid då han har flaggat för att han gärna är mer hemma i Polen med sin familj utöver de uppdrag han har i Ekstraliga och individuellt. Trots det har Zengi gett 100% varje match han varit här och kämpat för laget. När möjligheten med Jakobsen dök upp pratade vi med Zengi hur han ville göra och vi kom ömsesidigt överens om att han skrivs ut ur truppen för nu, säger lagledare Jerker Eriksson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna