- Annons -

Tony Rickardsson inför kvällen: ”De kanske kan lyfta sig lite extra”

Det har blivit dags för årets GP-helg i Målilla. Under fredagen inleds den med SGP2, eller JVM som det faktiskt är. Det följs upp med SGP4 och seniorernas Grand Prix under lördagen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Legendaren Tony Rickardsson som tagit fram den cykel som används i SGP4-klassen ser även fram emot SGP2 som körs under fredagen. Sverige är representerat genom Casper Henriksson, Philip Hellström Bängs och Anton Jansson.

– Det ska bli kul att se hur de svenska förarna klarar sig internationellt, nu när det är på hemmaplan så kan de kanske lyfta sig lite extra. Även om jag försöker att inte vara så nationellt bunden så är det klart att hjärtat klappar lite extra för de svenska killarna, säger Tony Rickardsson till Speedwayfans.se.

Helgen i stort har Tony höga förväntningar på.

- Annons -

– Det var dundersuccé förra året, det var ett fantastiskt bra arrangemang, klubben och funktionärerna gjorde ett jättejobb med att lyckas hålla ihop de tävlingar som de arrangerade. Det var sagolikt bra timeing. Vädret var bra och jag upplevde det som en härlig folkfest. Jag hoppas att det kan bli lika bra i år, jag är toktaggad. Det ska bli jättemysigt att åka dit.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna