- Annons -

Stefan Andersson Skill om kritiserade domslutet: ”Kan inte gå på det”

Stefan Andersson Skill hamnade i lite blåsväder i samband med tisdagens final i Målilla. Målgången i heat åtta anses vara felaktigt dömt.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Västerviks lagledare Morgan Andersson konstaterade att Bartosz Smektala var före Rasmus Jensen i det åttonde heatet. Samtidigt poängterar han att det inte var det som avgjorde matchen. Västerviksledaren visade redan under tävlingen vad han tyckte om det domslutet

– Ja, han skickade det redan under tävlingen. Han har en stillbild på det och det har inte jag. Jag kör repris efter repris. Om han har en bild från tv:n, jag vet inte. Jag kan inte gå på det. Jag förstår hans frustration, men jag kan inte avgöra det efter att någon tagit en bild från tv:n, säger Stefan Andersson Skill till Dagenshultsfred.

– Det avgör inte matchen, men har jag gjort fel får jag stå för det. Jag bedömer situationen som jag gör där och då, fortsätter han.

- Annons -

Årets SM-finaler var Stefans första finaler som domare. Tidigare har han erfarenhet som både förare och ledare. Det har gått fort framåt tidigt i domarkarriären, målet på sikt är att döma det största som finns inom speedwayen.

– Det är jättekul. Jag trodde inte att jag skulle få en SM-final så här fort. Man märker hur det steppas upp från semi till final bara. Man märker det på hur lagledarna försöker påverka, det blir verkligen en nivå till. Jag hoppas fortsätta och målet är GP på sikt. Jag tycker det är jättekul, avslutar Stefan Andersson Skill.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna