- Annons -

Morgan Andersson: ”Ska vända och visa vilka som är storebror 2024”

Det blev ett silver för Västervik 2023, under onsdagen hyllades laget på torget. Morgan Andersson blickar redan mot nästa år.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Västervik stod emot länge och väl, men i det 14:e heatet dog gulddrömmen i Målilla. Morgan Andersson konstaterar att man saknade Tai Woffinden, samtidigt blickar han framåt mot nästa år.

– Vi behövde göra någonting utöver det vanliga för att kunna rubba Dackarna över 30 heat. Vi var ju med där och högg, vi var med till det 28:e heatet. Skadan vi fick på Tai Woffinden i Cardiff blev kostsam för oss. Vi hade en plan för det här slutspelet som vi tyvärr inte kunde genomföra. Det är bara att försöka vända på det här och visa vem som är storebror 2024, säger Morgan Andersson när han intervjuas på silverfirandet i Västervik.

Även om det inte räckte hela vägen till ett guld i år så finns det saker att glädjas över.

- Annons -

– Vi gick hårt för att vinna grundserien och det gjorde vi bra, vi hade 22 raka hemma innan finalförlusten. Det beror på många som är här idag, vi har haft ett väldigt bra publikstöd. Jag tror att de som har tittat är nöjda med underhållningen. Alla här ute ska ha en stor eloge, det stärker grabbarna, fortsätter han och syftar på publiken på torget.

VT var först med att rapportera om att Morgan Andersson ännu inte har skrivit på något kontrakt med Västervik inför nästa år. Känslan när Morgan får frågan på torget är att det är på gång.

– Vi får se, vi har fokuserat på den här finalserien och hela slutspelet. Jag och Niclas Wallander (ordförande) ska på en liten utflykt till Torun nu. Vi får väl ta ett snack, avslutar Morgan Andersson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna