- Annons -

Stefan Andersson om stjärnans återkomst: ”Jag får nästan lite gåshud”

Stefan Andersson Skill hade bröderna Pawlicki och Janowski laget för drygt 10 år sedan. Nu gläds han åt att de är tillbaka.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Piraterna har fått ihop ett bra lag på pappret. Att Maciej Janowski återvänder till klubben tycker Stefan Andersson Skill är positivt.

– Jag får nästan lite gåshud nu faktiskt, jag tycker att det är fantastiskt kul. Jag har sagt i många år att om det finns lite pengar att hitta ett lag som Motalapubliken känner igen sig i så är det bra. Jag hade bröderna Pawlicki och Janowski när de var unga. Det Daniel gör är helt rätt för att locka publiken och börja jaga medaljer igen, säger Stefan Andersson Skill i MVT:s podd, sportsnack

Maciej Janowski är tillbaka i Piraterna Foto: Erik Kruse

Laget ser bra ut även om svensksidan är lite av en akilleshäl. När Piraterna vann guld 2011 och 2013 hade man vassa svenskar som Daniel och Jonas Davidsson, Anton Rosén, Fredrik Engman och Linus Sundström. Nu ser det lite annorlunda ut.

- Annons -

– På pappret finns det ju stora förväntningar på det här laget. Svensksidan är inte lika stabil som när vi tog guld senast, inget ont om de här grabbarna men den biten kan bli tuff. Det finns ju ingen annan att ta in där, Ljung finns ju men han vill nog ha för mycket pengar för att köra på den nivå han håller just nu. Ejnermark gjorde en fantastisk säsong, det finns mycket speedway i honom. Men förra året hade han inga förväntningar, det kommer han ha i år. Det är inte alltid det blir bra.

På frågan hur långt det här laget kan gå svarar han:

– Det gäller att toppa formen inför slutspelet och inte ha skador på fel gubbar. Då kan mycket hända, avslutar Stefan Andersson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna