- Annons -

Lebedevs målsättning inför GP-säsongen: ”Nästa steg är att…”

Andzejs Lebedevs kommer den kommande säsongen att göra sin första fulla säsong som GP-förare.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Andzejs Lebedevs gjorde under den gångna säsongen flera bra GP-tävlingar som första reserv. Tack vare det belönas han med ett Wildcard.

– Jag är väldigt hedrad över att FIM, Warner Bros och Discovery har nominerat mig till att bli en GP-förare på heltid. Det är ett litet steg mot min dröm, säger han till Fimspeedway.com.

– Nu vet jag att jag kommer köra till 100 procent. Jag kan fokusera och bygga mitt team för en hel GP-säsong. När jag var första reserv visste jag inte om jag skulle köra tävlingen efter, fortsätter han.

- Annons -

Hur ser då målsättningen ut? Andzejs berättar om det.

– Jag vill vara i semifinalerna för att sedan fokusera på nästa steg, att ta sig till final. Sen är nästa steg efter det att hamna på pallen. Målet med hela säsongen är att konsekvent gå till semifinal, avslutar Andzejs Lebedevs.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna