- Annons -

Smart att bygga vidare från årets säsong – hade kunnat gå längre

Piraternas har så här långt endast gjort förlängningar från årets säsong. Kanske kan det vara ett bra drag?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Under årets säsong tog Piraternas säsong slut i kvartsfinal. Rospiggarna blev en för svår uppgift för Motalalaget. Jag tycker att laget som man ställde upp med i år hade chans att nå till en semifinal åtminstone.

Av den anledningen tycker jag att det är klokt att man väljer att satsa på ungefär samma lag som under årets säsong. För närvarande återstår det tre platser till förare med snitt över 0.500. Får man in förare med hög potential på de platserna kan det bli ett riktigt starkt lag som Piraterna ställer upp med under 2024.

Klubben skulle må bra av att få in en riktigt vass svensk. Nu finns det kanske inte så mycket på marknaden, men hade man fått det hade det varit guld värt. Om man inte lyckas troll på den fronten så får man hoppas på att Jonathan Ejnermark och Ludvig Selvin kan ta några steg framåt. Jag imponerandes väldigt mycket av honom i år, kan han fortsätta på den inslagna vägen så kommer Piraterna ha mycket glädje utav honom.

- Annons -

Att Piraterna så här långt har förlängt med sju förare från den gångna säsongen är ett gott betyg för klubben. Det är dessutom kul för publiken som redan har en relation till förarna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna