- Annons -

Sayfutdinov skriver kontrakt: ”Vi måste vinna ligan”

Emil Sayfutdinov gjorde stor succé i Ipswich under den gångna säsongen. Nu är han klar för en fortsättning i klubben.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

2023 var Emil Sayfutdinov den högst snittande föraren i den brittiska högstaligan. Nu står det klart att han stannar i Ipswich Witches.

– Jag är riktigt glad över att vara en del av laget igen, jag njöt verkligen av att köra där i år. Jag hoppas att nästa säsong kan bli ännu bättre, jag har redan börjat förberedda mig. Det var ett enkelt beslut, jag bestämde mig efter finalen i år. Jag kände att jag vill få mer erfarenhet härifrån. Vi ska försöka vinna utslagscupen igen nästa år och vi måste vinna ligan, säger Emil Sayfutdinov till klubbens hemsida.

Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna