- Annons -

Slutet på en 17-årig era? – ser inte ut att skriva på

Varje år sedan 2007 har Chris Holder kört i den svenska ligan, eller i alla fall haft kontrakt i ligan. 2024 ser ut att bli första året som det inte blir så.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Chris Holder är som ni säkert känner till en av mina favoriter genom tiderna. Han kom in i ligan då jag var i en ålder där allt kändes väldigt stort och häftigt. Sedan dess har jag alltid tyckt om honom som förare.

De senaste åren har varit lite si och så för honom, men under 2022 var han vass och körde till sig ett snitt på drygt två poäng per heat. 2023 skulle han ha kört för Västervik i Sverige, så blev det dock inte. En ryggskada satte stopp för det.

Chris Holder inledde sin svenska karriär i Lejonen 2007, sedan dess har han kört i Sverige varje år, eller i alla fall haft kontrakt. Skador och pandemin har ställt till det i några av åren. Än så länge har han inte skrivit på för någon klubb till 2024.

- Annons -

Det skulle isåfall bli första gången på 17 år som han inte skriver kontrakt i Sverige. Även om han inte är vad han varit så känns det aningen vemodigt.

Chris Holder körde mellan 2007–2011 för Lejonen. Därefter körde han mellan 2012-2015 i Piraterna. Efter det blev det en återkomst i Lejonen mellan 2016–2018. 2019– 2022 var han skriven i Indianerna även om han inte körde något under 2020.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna