- Annons -

Skadades svårt under 2023 – nu sätter han höga mål: ”Är otroligt motiverad”

Patrick Hansen skadades allvarligt under slutet av 2023, ett tag talades det om att han skulle bli förlamad. Nu är han snart tillbaka på cykeln.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Patrick Hansen har legat i under vintern, han har tagit steg för steg i rätt riktning efter den otäcka olycka som han råkade ut för. Han har inför den kommande säsongen skrivit på för Rybnik i Polen och Grinsted i Danmark.

Till sin danska klubbs sociala medier börjar han med att kommentera sitt fjolår.

– Jag hade en bra säsong i Polen, jag vann ett brons i det danska mästerskapet och jag hade också bra matcher i Grindsted. Det var dock några insatser i den danska ligan som inte var bra och jag råkade även ut för en allvarlig olycka i Polen. Nu ska jag ta mig tillbaka till cykeln, det känns realistiskt säger Patrick Hansen.

- Annons -

Inför den kommande säsongen sätter han även höga mål.

– Framgång i de nationella kvalen för att ta sig till EM- och GP-serien och det danska mästerskapet som kommer köras i Grindsted. Med Grindsted är det dags att vi tar oss till finalen och i den bästa av världar vinner guld. Min skada förra året påverkade resultatet för Grindsted mycket. Därför är jag extra motiverad till att komma tillbaka i ännu bättre form.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna