- Annons -

Så tänker Ljung om fortsättningen av karriären: ”Kanske skiter i Bauhausligan”

Peter Ljungs svenska säsong tog slut under torsdagskvällen. Hur tänker han upplägget inför nästa år?

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Petet Ljung inledde årets säsong med Lejonen i Bauhausligan, efter några matcher stod det dock klart att han lämnar klubben. Ny klubbadress blev Piraterna. Peter summerar den gångna säsongen.

– Det har gått lite upp och ner, jag har inte fått till det alls i Bauhausligan. Det blev ett klubbyte mitt i säsongen som jag absolut inte hade önskat, men det blev ju en ohållbar situation. I Allsvenskan och Polen har det gått bra tycker jag, på slutet av säsongen har det gått väldigt bra. Man lär sig saker hela tiden, säger Peter Ljung.

Hur det kommande året kommer se ut är inte riktigt klart ännu.

– Vi får se vad vi siktar på, jag har inte bestämt någonting än.

- Annons -

Men du kommer inte avsluta karriären?

– Nej det har jag inte planerat i nuläget. Sen kanske jag skiter i Bauhausligan, för det tycker jag inte ens har varit kul. Det är nästan bara utlänningar och tre heat, man är inte ens med i matchen. Det är egentligen igen idé att åka dit. Allsvenskan har varit jäkligt kul, det och Polen har varit värt att köra, avslutar Peter Ljung.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna