- Annons -

Henderson om framtiden i Vargarna: ”Då känns det nästan givet”

Vargarna och Daniel Henderson fick nöja sig med en silvermedalj i Allsvenskan. Nu är frågan om klubben ska upp till Bauhausligan eller inte?

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Njudungarna blev till slut en för svår uppgift för Vargarna i den allsvenska finalen. Trots ledning flera gånger om i tävlingen så lyckades man inte vända.

– Vi kämpar på, vi lyckas inte rycka oss loss på det sätt som vi hade behövt göra. Vi har en sex poängs ledning, sen åker vi på en femetta i arslet i mitt heat. Efter det lyckas vi aldrig riktigt komma tillbaka, det är väl där vi tappar det, konstaterar Daniel Henderson.

För egen del är Daniel inte nöjd med finalerna, han lägger mycket av förlusten i den första matchen på sig själv.

- Annons -

– Jag gör väl min sämsta match på två år i Allsvenskan förra veckan i Vetlanda. Jag fick inte med mig några poäng och tyvärr så är det mycket på grund av mig som vi förlorar där. Med facit skulle vi nog ha behövt vinna där med, med tanke på att vi bara vinner med två poäng hemma. Vi möter ett jäkligt bra lag, de var strået vassare.

Hur ser du på Vargarnas säsong?

– Vi vinner grundserien, har en eller två förluster och nån oavgjord. Vi är lite bättre än förra året, det har varit en rolig säsong. Jag hoppas att vi kan fortsätta så nästa år.

Vargarnas säsong i stort är Henderson nöjd med. Foto: Erik Kruse

Vad som händer kring Vargarna är ännu inte klart. Det har pratats om att man eventuellt ska tillbaka till Bauhausligan.

- Annons -

– Jag tror inte att det finns något beslut än. Jag tror att styrelsen ska fatta det beslutet inom kort. Efter det får vi se vad som händer.

Hur ser du på din framtid i klubben?

– Blir det Elitserien här får vi sätta oss ner och fundera. Det kanske finns förslag från andra klubbar. Blir det Allsvenskan så vill jag definitivt vara kvar, det känns nästan givet avslutar Daniel Henderson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna