- Annons -

Indianerna har gjort klart med sin första förare: ”Infriat alla förväntningar”

Indianerna har presenterat sin första förare inför den kommande säsongen. En populär lagförare har kritat på för ytterligare en säsong.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tidigare i veckan stod det klart att lagledarduon Peter Johansson och Kai Salonen stannar i klubben. Under torsdagen gjorde man klart med sin första förare inför nästa säsong. Det är Krzysztof Buczkowski som är klar för en fortsättning.

– En av de förare som stått överst på listan att förlänga kontraktet med är självfallet Krzysztof Buczkowski, en förare som infriat alla mina förväntningar under sitt första år i Indianerna och med ett oerhört proffsigt team omkring sig. Han har ståtat både med halsbrytande omkörningar såväl som en superlojal inställning till laget och lagkamrater i alla lägen, säger Peter Johansson till klubbens hemsida.

Krysztof Buczkowski går in med ett snitt på 1.695.

Så tänker Ljung om fortsättningen av karriären: ”Kanske skiter i Bauhausligan”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna