- Annons -

Så går det i kvällens matcher – det kommer avgöra

Under tisdagen är det premiär i Bauhausligan, fyra intressanta matcher står på schemat. Det har blivit dags att gå igenom förutsättningarna inför kvällen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vargarna – Västervik: 41–49

Kommentar: Först och främst är det roligt att Vargarna är tillbaka, det ska bli intressant att se hur de lyckas på sin ofta svårbemästrade bana. Jag tror dock att Västervik blir en för tuff nöt att knäcka och jag gissar att Smålänningarna vinner med 8-10 poäng. De har ett starkare lag och bör klara av det. Men då krävs det att Bartosz Smektala steppar upp. Han har om man ska vara taskig sett bedrövlig ut i Polen såhär långt.

Rospiggarna – Lejonen: 40–50

Kommentar: Rospiggarna har bättre reserver, men i övrigt ska Lejonen mala ner dem. Det som talar för Hallstaviksgänget är att de är luriga att möta på hemmabanan. Tydligt är att Lejonen inte har några planer på att förlora den här matchen, man dundrar på med det absolut bästa man har. För Lejonens del gäller det att Oliver Berntzon kommer igång.

- Annons -

Smederna – Indianerna: 48–42

Kommentar: Kommer bli en intressant match som främst kommer avgöras på vilka förare som kommer upp i nivå. Både Smederna och Indianerna har flera förare som är ojämna. Att matchen körs i Eskilstuna talar för att hemmalaget drar det längsta strået. Rohan Tungate och Gleb Chugunov har båda nyckelroller för sina lag i kvällens match.

Dackarna – Piraterna: 43–47

Kommentar: Den svåraste matchen att tippa, det kan lika gärna bli 47–43 åt andra hållet. Men jag tror absolut att Piraterna kan återupprepa segern i Målilla från förra året. Man har ett riktigt starkt lag 1–5, det som talar emot Motalalaget är reserverna. Det kommer krävas att de plockar några poäng.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna