- Annons -

Därför får inte formstarka föraren chansen i premiären: ”Vi är helt överens”

Smederna tar emot Indianerna på hemmabanan i årets premiär av Bauhausligan. En förare som inte finns med är Anton Jansson, den unga smeden får vänta på sin tur.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Anton Jansson är en lovande talang. Han har inlett säsongen på ett bra sätt, trots det får han inte chansen i Smederna under tisdagen. Klubben väljer istället att satsa på Kim Nilsson, Joel Andersson och Philip Hellström Bängs.

– Han behöver åka lite till och det är vi helt överens om. Han gjorde det jättejättebra i fredags så det ser lovande ut men det är lite annorlunda att åka ut till en elitseriepremiär än att köra en träningsmatch mot bara svenska förare, säger lagledare Jerker Eriksson till Eskilstuna Kuriren.

Det blir sannolikt en jämn match mellan Smederna och Indianerna. Det finns några saker som Jerker tror kommer avgöra till Smedernas fördel.

- Annons -

– Jag tror det är ett vinnande lag. Indianerna är bra ett till fem men jag tycker vi är bättre än dem på reservplatserna. Kan vi bara hålla jämna steg på ett till fem hoppas jag att Philip och Joel avgör matchen åt oss. 

Laguppställningar
Smederna
1. Grzegorz Zengota
2. Rohan Tungate
3. Kim Nilsson
4. Vadim Tarasenko
5. Maksym Drabik
6. Philip Helström Bängs
7. Joel Andersson

Indianerna
1. Szymon Wozniak
2. Krzystof Buczkowski
3. Patryk Dudek
4. Bartlomiej Kowalski
5. Gleb Chugunov
6. Johannes Stark
7. Jonatan Grahn

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna