- Annons -

Publikfavoriten återvänder till Piraterna: ”Ett stort namn i klubbens historia”

Under onsdagen står det klart att Przemyslaw Pawlicki återvänder till Piraterna, polacken var med under klubbens guldår 2011 och 2013.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Przemyslaw Pawlicki har de senaste åren kört för Masarna i den svenska ligan. Under onsdagen stod det klart att han lämnar Avestaklubben för att återvända till Piraterna.

I Piraterna återförenas han med lillebror Piotr Pawlicki som för övrigt fyller år under onsdagen. Daniel Davidsson kommenterar i ett pressmeddelande värvningen av Przemyslaw.

– Ett stort namn i klubbens nutida historia. En grym förare som framförallt trivs bra i Motala. Det ger oss en bredare topp i laget och vi hoppas att han kommer öka på sitt snitt markant 2023, säger Daniel Davidsson.

- Annons -

Przemyslaw Pawlicki ansluter med ett snitt på 1.521 poäng per heat.

Piraterna 2023
Piotr Pawlicki, 2.113
Oskar Fajfer, 1.902
Vaclav Milik, 1.825
Przemyslaw Pawlicki, 1.521
Mathias Thörnblom, 1.356 (Lån från Lejonen)
Jonas Seifert-Salk, 1.250
Ludvig Selvin, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna