- Annons -

Max Fricke är klar för Indianerna: ”Vi har goda chanser att göra en bra säsong tillsammans”

Det står under onsdagen klart att Max Fricke stannar i Kumla Indianerna, det efter en tids övervägande kring hur han ska göra.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

För några veckor sedan gick jag ut och avslöjade att Max Fricke är klar för Indianerna. Under onsdagen bekräftades att han är klar för en fortsättning i klubben.

Peter Johansson säger till klubbens hemsida att det inte var ett helt enkelt val för australiensaren.

– Max är en superbra kille att ha i laget på alla vis, både på banan men lika mycket i depån. Vi är därför givetvis väldigt glada att han väljer att förlänga kontraktet med oss. Max har ett väldigt hektiskt schema och han har stått i valet och kvalet kring att välja bort Sverige till förmån för bara Polen, Storbritannien och Grand Prix. Samtidigt trivs han bra och vill fortsätta sin resa med oss i Indianerna.

- Annons -

Fricke kommenterar fortsättningen till klubbens hemsida.

– Jag är jätteglad att få chansen att komma tillbaka till Kumla 2023. Laget ser riktigt spännande ut och jag tror att vi har goda chanser att göra ett bra resultat tillsammans. Jag trivs enormt bra med att få komma till Sverige, atmosfären, lagledningen, fans och klubben i Kumla är verkligen ett härligt ställe.

Indianerna 2023
Jason Doyle, 2.361
Szymon Wozniak, 2.161
Max Fricke, 1.922
Krzystof Buczkowski, 1.855
Rohan Tungate, 1.491
Bartlomiej Kowalski, 1.295
Norbert Krakowiak, 1.292
Gustav Grahn, 0.500
Jonatan Grahn, 0.500
Hugo Lundahl, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna